Jezivo! U krevetu nađeno ugljenisano tijelo muškarca, komšije sumnjaju da se sam zapalio

Srbin (41) nastradao je u bečkom okrugu Favoriten u požaru, koji se dogodio nakon eksplozije, a kako OE24 izvještava, riječ je o čovjeku koji je u maju ove godine privođen zbog nasilja u porodici.

Komšije Srbina sumnjaju da se sam zapalio. Požar je izbio u prizemlju stambene zgrade, a srpski državljanin pronađen je mrtav.

“On je zatečen potpuno ugljenisan u svom krevetu. Kasnije je utvrđeno da je riječ o čovjeku koji je u maju hapšen zbog porodičnog nasilja, poslije koga su njegova supruga i troje djece otišli u sigurnu kuću.

Naime, Srbin, koji je imao problem sa alkoholom, golim rukama je nasrnuo na ukućane. Žena je sa tri sinčića iskočila kroz prozor i sakrila se kod komšija, a muž je nastavio da joj prijeti. Preko aplikacije Vocap poslao joj je sliku pištolja, te su oni odmah obavijestili policiju”, prenose mediji.

Kada su specijalci ušli u stan pronašli su Srbina koji je bio van sebe.

“Ispostavilo se da je pištolj igračka, a žena i djeca su udaljeni od njega. Razveli su se prije mjesec dana i djelovalo je da se on ne miri sa time. Vjerovatno je dan noć pio, a u vrijeme izbijanja požara čula se i eksplozija”, ispričali su stanari za portal: “Sumnja se da je zaspao u krevertu sa cigaretom, a da je vatra zahvatila kuhinju u kojoj su bile plinske boce.”

“Ne bi nas čudilo i da se sam zapalio zbog porodičnih problema”, kažu stanari i dodaju da je troje ljudi povrijeđeno u požaru, prenose Kurir.

Ostavite komentar: