Jeza! Kanibal koji je pokušao pojesti djevojčicu doselio pored igrališta – roditelji uznemireni

Dejl Bolinger (65), poznat kao kanibal iz Kenterberija koji je htio da napastvuje, obezglavi i pojede djevojčicu, pušten je na slobodu u Americi i sada živi pored igrališta.

Samo nekoliko dana od otpuštanja iz psihijatrijske bolnice za seksualne prestupnike, on je uspio da pronađe novi dom i sada živi sa osuđivanim seksualnim prestupnikom Martinom Heronom.

“Skloni se od mene i crkni”, rekao je Dejl novinaru na pitanje da li osjeća krivicu zbog svojih zločina u Britaniji, piše Miror. On je na pitanje da li osjeća žaljenje rekao da osjeća da “tone”.

“Ovo me užasava. Shvatam da i oni moraju negdje da žive, ali zašto baš kod igrališta”, rekao je jedan od komšija, koji ima malo dijete, kada je saznao ko su cimeri.

Policajci su viđeni kako ih provjeravaju u Linkolnu, Nebraska.

Ponio sjekiru na upoznavanje sa djevojčicom (14)

Heron je 2003. godine uhapšen zbog zlostavljanja 12-ogodišnje djevojčice, a 2014. je bivši medicinski radnik, Bolinger, zatvoren na devet godina zato što je navodno obećao da će ubiti i pojesti djevojčicu.

Na suđenju u Kenterberiju, osuđen je za pokušaj manipulacije i kontrolisanje maloljetnog djeteta zarad seksualnih odnosa.

On je navodno upoznato 14-ogodišnju djevojčicu Evu na Dark Web-u i ponio je sjekiru kada je trebalo da se nađu, na željezničkoj stanici Ešford, ali se djevojčica nije pojavila.

“Njegovo ponašanje je odvratno, šokantno i opasno”

Otac troje djece je takođe optužen za posjedovanje užasnih fotografija djece i pisanje sramotnih tekstova.

“Njegovo ponašanje je odvratno, šokantno i opasno”, rekla je sudija Adela Vilijams.

Nakon suđenja, Urlin King, majka, rekla je da je Bolinger htio da je pojede, nakon što je pokušao da je uguši krpom umočenom u sredstvo za čišćenje.

Odslužio je svega tri godine i 2018. se preselio u SAD, zato što ima državljanstvo. Tu je primljen u Linkoln regionalni centar, gdje je bio do prije nedjelju dana, kada je pušten. Policija je upoznata sa njegovim slučajem, a vlasti uvjeravaju lokalno stanovništvo da je sve pod kontrolom.

Ostavite komentar: