Izvadila konopac i stegla oko vrata: Zadavila rođenog brata na njivi VIDEO

Jeziva scena zabilježena je na zapadu Rumunije pored puta koji povezuje opštine Santandrej i Veliki Varadin.

Na snimku se vide brat i sestra koji šetaju biciklističkom stazom. Muškarca se otežano kreće jer je prema navodima lokslnih medija bio pod dejstvom alkohola.

Vidi se i da nosi flašu koju u jednom trenutku stavlja na asfalt i pali cigaretu.

Žena je u jednom momentu izvadila konopac iz džepa i stegla brata oko vrata nakon čega ga je odvukla na njivu jer su putem prolazili automobili i vozači su mogli da vide šta se dešava.

Nije jasno šta se dalje dešavalo jer su bili predaleko od nadzorne kamere. Vide se samo dvije sijenke kako stoje i kako jedno od njih nekoliko sekundi kasnije pada na zemlju.

Tijelo muškarca (42) pronađeno je u četvrtak ujutro. Istražioci su brzo rekonstruisali događaj pomoću snimaka sa nadzornih kamera. Policija je saznala da je bio u društvu sestre i da ga je napala u 21.47 sati pomoću konopca koji je imala u džepu.

“Luminika Luka je nastavila da davi brata 20 minuta i tek u 22.07 sati napustila je mjesto zločina nakon što se uvjerila da više nema puls”, objasnio je u petak portparol tužilaštva Kristijan Ardelan.

Luka je priznala krivično djelo i određen joj je pritvor od 30 dana zbog ubistva člana porodice. Prijeti joj kazna do 25 godina zatvora.

Tužilac skreće pažnju na težinu djela koje je počinila žena.

“Morala je da zateže konopac oko vrata žrtve 20 minuta i nije popustila stisak iako su je boljele ruke”, navodi se u saopštenju.

Tokom pretresa stana u Santandreju gdje su živjeli sa još dvije sestre istražioci su prema navodima lokalnih medija pronašli konopac kojim je ubijen muškarac.

Luminika je radila kao njegovatelj u centru za stare i jedina je izdržavala porodicu.

Uznemirujući snimak zločina objavljen je na OVOM LINKU.

Ostavite komentar: