Ismijavao potjernicu: Uspješno je bježao od policije, ali ga je video na TikToku odao

28.07.2020. | 18:14

Muškarac iz Džordžije kojeg je policija tražila zbog trgovine drogom objavio je video na TikToku u kojima im je poručio – “Dođite i uhvatite me ku*ke”. Uhapšen je ubrzo potom, piše Njuzer.

Policija Lagrejndža se 2. jula obratila javnosti i zatražila pomoć u lociranju 21-godišnjeg Vilijama Rivsa Durge, nakon sedmomjesečne tajne operacije zbog navodne prodaje droge u jednom pabu.

Uhapšeno je sedam osoba 11. juna, ali je policija kasnije na Fejsbuku navela da tragaju za Durgom. A onda je on objavio video na TikToku sa porukom kojom je ismijao policiju i skrinšot policijskog posta u kojem traže informacije u njemu. Post je pregledan više od 3,8 miliona puta.

On je, međutim, rekao za Njujork post da nije bježao od policije i optužio ih za zlostavljanje na društvenoj mreži.

“Volio bih da ljudi stvarno vide kako ova zemlja funkcioniše, to je daleko od lošeg… …Oni bukvalno nisu ni pokušali da me kontaktiraju, da razgovaraju o mojoj optužnici niti išta slično. Ne znam ni za šta me tačno optužuju”, tvrdio je on.

Pretodno je “ostavio poruku” na društvenoj mreži.

“Iskreno, ne želim da se predam u zatvor oblasti Trup. Tamo je neuredno i puno korona virusa. Nisu uradili šta je potrebno da zadrže širenje. Zatvor je daleko od prepunjenog, niko ne dobija datum za sud, pogrešno tretiraju zatvorenike”, rekao je on preko TikToka u srijedu.

Oznake: Bijeg, Policija, TikTok