Gosti su morali biti vakcinisani i imati negativan test: Detalji vjenčanja kćerke Bila Gejtsa

Dženifer Gejts, 25-godišnja kćerka Bila i Melinde Gejts, udala se prošloga vikenda za 30-godišnjeg jahača Naila Nasara. Na raskošnu svadbu od 2 miliona dolara par je pozvao 300 zvanica, od kojih su tražili da su vakcinisani i da se prije dolaska na svadbu testiraju na Covid-19.

Jahački par vjenčao se u njujorškom North Salemu, na svojoj farmi konja vrijednoj 25 miliona dolara. U intervjuu danom Vužu, Dženifer Gejts je rekla kako je planiranje vjenčanja u pandemiji i trenucima prolaska njene porodice kroz tranziciju (jedan od najskupljih razvoda u historiji, op.a.) bilo dosta izazovno.

“Bila je ovo izazovna godina, kako s pandemijom, tako i s našom porodici koja prolazi kroz tranziciju. Ali ljubav nas jednih prema drugima bila je neprestana. Mogućnost proslave vjenčanja s najbližim prijateljima i porodici bilo je ostvarenje sna’, rekla je Dženifer.

U vikendu vjenčanja održale su se dvije ceremonije, jedna vjerska i jedna civilna, briga o hrani prepuštena je poznatim njujorškim restoranima, mladenka je veliki dan proslavila u haljini Vere Vang, a zvanice je na svadbi zabavljao Koldplej. Organizaciju cijelog događaja tokom vikenda pod nadzorom je držala Marsi Blum

Usprkos svemu, Dženifer, koja studira na medicinskom fakultetu, kaže kako planiranje vjenčanja nije bio mali poduhvat.

“Planiranje vjenčanja u vrijeme dok sam ja bila na rotaciji medicinskih škola i dok se Nayel pripremao za Olimpijske igre nije bila mala stvar,” rekla je Dženifer.

Kako bi svojim gostima pružili maksimalnu sigurnost, kaže Dženifer za Vogue, zahtijevali su od svih vakcinisanje i testiranje na covid.

Ostavite komentar: