Erotski skandal u crkvi! Sveštenik snimao seksualni odnos u oltaru sa dvije domino dame

Jedan sveštenik uhapšen je u Sjedinjenim Američkim Državama nakon što je navodno snimao kako u oltaru ima seksualne odnose sa dvije domino dame.

Žene su na sebi imale steznike i visoke potpetice, a na mjestu događaja pronađene su i seksualne igračke, telefon i kamera postavljeni na stative, navodi se u sudskim dokumentima, prenosi Ladbible. Klark, koji je bio pastir u crkvi od prošle godine, a optužen je za razvrat, navodno je rekao policiji da su žene bile njegovi “gosti i prijatelji”.

Mindi Dikon, porno zvijezda i domino dama za iznajmljivanje i Melisa Čeng takođe su optužene za ravrat. Prva je 29. septembra objavila na društvenim mrežama da je na putu da upozna drugu domino damu i “oskrnavi Božju kuću”.

Nadbiskupija je saopštila da je suspendovala Klarka iz službe dan nakon što je uhapšen.

Klark je pušten iz zavora uz kauciju od 25.000 dolara, a prieti mu i kazna od šest mjeseci i tri godine zatvora ako bude osuđen. Nadbiskup Gregori Ejmond je potom posjetio oltar i izveo ritual kako bi mu vratio svetost.

Članica gradskog vijeća i doživotna članica crkve Ket Volš rekla je da je oduvijek smatrala da je Klark simpatičan i vrijedan, ali da je njegovo hapšenje uznemirilo članove parohije.

“Šta me uznemirava? Zašto je to morao tamo da uradi? Uznemirena sam zbog svih nas i članova parohije. Zašto tamo?”, rekla je ona, prenosi Ladbible. Ni nadbiskupija ni Klark nisu javno komentarisali hapšenje.

“Nije se puno pričalo, oni nekako ćute o tome”, rekao je gradonačelnik Perl River, Dejvid Mek Kvin, prenosi Blic.

Ostavite komentar: