Dva hica u glavu! Maloljetni otac ubio tek rođenu kćerkicu i ostavio je u šumi

Maloljetni otac iz Viskonsina optužen je za ubistvo nakon što je prošle nedjelje navodno novorođenu kćerkicu upucao dvaput u glavu i ostavio je na drvetu u šumi, nakon što se njegova djevojka porodila u kadi.

Logan Krakenberg-Anderson optužen je u utorak za namjerno ubistvo prvog stepena, prenosi Daily mail. Osumnjičeni ubica bebe, koji se tereti kao odrasla osoba, navodno je rekao vlastima da je Harper ostavio u snijegu u šumovitom području da umre nakon što je mladi par zaključio da nisu u mogućnosti da je čuvaju.

Policajci su kasnije rekli kako je Logan priznao da je dvaput upucao novorođenče u glavu i pokušao da sakrije njeno tijelo. Tijelo bebe pronađeno je u nedjelju.

Prema pisanju medija, djevojka se porodila 5. januara u kadi svojoj kući u Olbaniju. Četiri dana kasnije njen otac je pozvao policiju i rekao da se njegova maloljetna kćerka porodila, ali da je Logan odnio bebu i da je otada nisu vidjeli.

Majka djevojčice, čije ime nije navedeno, rekla je policajcima da su ona i Logan odlučili da ne mogu da zadrže dijete, zbog čega su riješili da je on odnese kod prijatelja.

Prijatelj bi je nakon toga odnio u agenciju za usvajanje. Kada su vlasti ispitivale Logana, rekao im je da je dao 60 dolara prijatelju Tejloru u parku 5. januara i predao mu dijete.

Nije mogao da navede njegovo prezime ni broj telefona, rekavši da ga je upoznao na Snepčetu i da ga je on poslije toga blokirao. Logan je svoju priču promijenio kada su policajci ponovo došli sutradan.

Nakon toga je priznao da je bebu stavio u ranac i odnio je u šumu. Tamo je upucao dvaput u glavu, a obdukcija je pokazala da je beba bila živa kada je upucana. Ukoliko bude proglašen krivim, čeka ga doživotna kazna zatvora.Ostavite komentar: