Djevojčice satima mučile vršnjakinju: Polivale je, posipale pepelom i palile joj kosu

Nepunih deset dana nakon ubistva djevojčice Luize (12), Njemačku potresa novi stravičan zločin. Naime u Šlezvig-Holštajnu grupa djevojčica starosti od 14 do 17 godina navodno je satima mučila trinaestogodišnjakinju i sve snimila.

Žrtvu je desetak djevojčica polivalo sokom po glavi, tresle su pepeo od cigareta po njoj i palile joj kosu, a dok je djevojčica pokušavala da ustane, jedna od djevojčica je počela da urla na nju: “Sjedi i moli me! Neću te tako lako pustiti”.

Na snimcima se vidi kako žrtva plače i moli djevojčice da je ne udaraju po nosu, ali one nisu prestale, prenio je Schleswig-Holsteinische Zeitung (SHZ) .

Njemački mediji pišu da se ovaj stravičan zločin dogodio krajem februara, ali je majka djevojčice tek sada odlučila da progovori o svemu kako bi upozorila javnost na sve veći problem nasilja koji se događa među mladima.

Policija je identifikovala napadače, a djevojčica je dobila ljekarsku pomoć. Majka žrtve je rekla da je mučenje prekinuto zahvaljujući hrabroj intervenciji prolaznika.

“On je prepoznao u kakvoj je opasnosti bila moja kćerka, uzeo ju je k sebi kada ga je zamolila za pomoć. Vrlo smo mu zahvalni”, poručila je majka.

Ostavite komentar: