Brutalno mučena pa zadavljena: Stravični detalji ubistva mlade majke zbog 100.000 evra

Detektivi sada istražuju da li su kriminalci dobili dojavu o paru koji je podigao oko 100.000 evra iz banke za kupovinu placa, kako bi napravili kuću…

Lopovi koji su u predgrađu Atine ubili mladu majku, dok su držali pištolj uperen u glavu njene 11-mjesečne bebe, tragali su za 100.000 evra za koje su mislili da se nalaze u kući, vjeruje grčka policija.

Britanska državljanka Karolina Krauč (20) zadavljena je na smrt nakon što su naoružani lopovi upali u njen dom prošle sedmice. Njen suprug Karalambos Anagnostopoulos (32) bio je vezan, sa povezom preko očiju i usta tokom brutalne provale oko 5 časova ujutru.

Detektivi sada istražuju da li su kriminalci dobili dojavu o paru koji je podigao oko 100.000 evra iz banke za kupovinu placa, kako bi napravili kuću.

Banda je navodno pitala gdje je novac, prije nego što im je suprug rekao gdje krije oko 10.000 evra u kutiji Monopola među kćerkinim igračkama u podrumu. On je čuo kako su kriminalci prijetili Karolini da će ubiti njenu kćerku Lidiju (11 mjeseci), ukoliko im ne kaže gdje je novac.

Detektivi vjeruju da su pljačkaši znali za njihovu namjeru da kupe plac, ali nisu znali da je kupovina već obavljena, prenosi britanski Sun.

Iako je Karalambos bio bez svijesti oko pola sata zbog trake koju su mu vezali jako oko vrata, uspio je da policiji ispriča neke detalje o napadačima.

Policija je tako uspjela da uhapsi jednog osumnjičenog zbog brutalnog mučenja i ubistva mlade majke. Naime, u nedjelju je državljanin Gruzije privukao pažnju nadležnih na bugarskoj granici nakon što je imao lažan pasoš.

On je zaustavljen u sjeveroistočnom gradu Evros, prije nego što je uhapšen i predat lokalnoj policijskoj stanici. Njegovo ime nije objavljeno, a grčki mediji javljaju da se četiri dana prije ubistva majke, slična pljačka dogodila u kući udaljenoj samo 20 minuta od Karolininog doma.

Tokom te pljačke stariji par i njihova pomoćnica bili su vezani, dok su petorica muškaraca krala njihove stvari.

DNK dokazi pokazuju da je muškarac iz Gruzije bio na licu mjesta. S obzirom na to da obje scene zločina dijele isti modus operandi (način ponašanja), vlasti vjeruju da je on igrao ulogu u Karolininom ubistvu.

Ostavite komentar: