Bračni par ubijen pa raskomadan! Pronađena tri kofera sa dijelovima tijela dvije osobe

Italijanska policija pronašla je tri kofera u kojima su se nalazili dijelovi tijela dvije osobe, piše dnevnik Nacione.

Albanski državljanin identifikovan na osnovu otisaka prstiju i tetovažama na ruci. Ekipe karabinijera su na terenu, istraga u toku.

Punih pet godina poslije nestanka, italijanska policija pronašla je tragove koji bi mogli okončati potragu za Špetimom i Teutom Pašo.

Pored puta Firenca – Piza – Livorno pronađena su tri kofera u kojima su se nalazili dijelovi tijela dvije osobe, koje su ubijene oštrim predmetima i zatim raskomadane.

Ostaci su pronađeni u bašti pored puta, što je istražioce navelo na zaključak da su, vjerovatno, izbačeni iz automobila u pokretu. Policija je, poslije pronalaska kofera, na teren poslala dodatne snage i pse tragače.

Špetim i Tetuta Pašo nestali su u novembru 2015. godine. U Italiju su došli pošto im je sin izdržavao kaznu u zatvoru Sandići kod Forence.

Karabinijeri su gotovo sigurni da su pronašli tijela bračnog para Pašo, jer su otkrili tetovaže koje je Špetim napravio dok je služio vojni rok u albanskoj mornarici. Pretpostavka je, nešto kasnije, potvrđena jer je Špetim Pašo identifikovan na osnovu otisaka prstiju, piše RTS.

Ostavite komentar: