Biće dobro! Ljekar progovorio koji karcinom ima Kejt

26.03.2024. | 17:52

Kejt Midlton je konačno u jednom snimku saopštila da boluje od karcinoma, te zamolila za razumijevanje javnosti tokom oporavka.

Ipak, ono što sve zanima jeste i koju vrstu karcinoma ima princeza od Velsa, o čemu niko iz kraljevske porodice ne želi da govori.

Dr Mark Sigel, koji je inače i medicinski saradnik Fox News-a, istakao je kako je razgovarao sa više ljekara o tome od čega tačno boluje Kejt Midlton.

“Prema mišljenju nekoliko vrhunskih onkologa sa kojima sam razgovarao, ona vjerovatno ima ili rani rak debelog crijeva koji je uklonjen i hirurški izliječen, ili rani rak jajnika, materice ili grlića materice koji je slučajno pronađen”, rekao je on.

S obzirom na to da je još ranije prijavljeno kako Kejt ima Kronovu bolest, moguće je da ima karcinom debelog crijeva jer Kronova bolest u velikoj mjeri povećava rizik od dobijanja karcinoma.

“Ja sam, nažalost, dijagnostikovao mnogo karcinoma, ali sve više i više je onih koji se otkriju rano i mogu da se izliječe. Koja god da je vrsta raka, izgleda da su ga izvukli”, rekao je on.