Zvezda u problemu? Jedan od najboljih igrača odlazi

01.01.2024. | 18:49

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Osman Bukari propustiće prve pripreme sa novim-starim trenerom Vladanom Milojevićem.

Brzonogi krilni napadač iz Gane Osman Bukari našao se na spisku ove selekcije za predstojeći Kup afričkih nacija koji se od 13. januara do 11. februara održava u Obali Slonovače.

Selektor Gane Kris Hjuton odabrao je 27 fudbalera za kontinetalno takmičenje, a među njima je i jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Bukari.

Iza Bukarija je veoma dobra polusezona u kojoj je postigao dva gola u Ligi šampiona i još pet u Super ligi Srbije, ali to nije bilo dovoljno da crveno-bijeli pod komandom bivšeg trenera Baraka Baraka izbore proljeće u Evropi i budu lideri u domaćem šampionatu.

Na Zvezdinu adresu već su stigle ponude za prodaju Bukarija, jedna od njih navodno iznosi čak 11.000.000 evra, te je veliko pitanje da li ćemo poslije Kupa afričkih nacija 25-godišnjaka gledati na “Marakani”.

Prvu zvaničnu utakmicu aktuelni prvak Srbije odigraće u Super ligi Srbije 10. februara protiv Voždovca, dok će Bukari zbog reprezentativnih obaveza propustiti pripreme pod vodstvom novog trenera Vladana Milojevića.