Zvezda obilježila 20 godina od prve Đokovićeve titule: Posebno mjesto u mom srcu

23.06.2023. | 09:33

Teniski klub Crvena zvezda obilježio je 20 godina od prve titule Novaka Đokovića koju je vlasnik rekordna 23 grend slema, osvojio na terenima crveno-bijelih na Karaburmi.

Tim povodom upriličen je turnir budućih teniskih zvijezda, okupile su se i brojne zvanice, a prisutnima se putem vidio linka obratio i najbolji svjetski teniser.

“Želim svim mladim teniserkama i teniserima da se dobro zabave, da se raduju, da se vesele, da se druže i naravno da daju sve od sebe na terenu. Da uživaju u igri, jer tenis je igra u pogotovo u tom uzrastu morate da uživate sa osmijehom na licu. Da budete što aktivniji, jer je to zdrav život”, poručio je Đoković.

Direktor Teniskog kluba Crvena zvezda Slobodan Vojinović istakao je da je ponosan na događaj koji je održan na terenima na Karaburmi, na susret dvije škole tenisa, Zvzdine i Novakove upravo tamo gdje je Novak prije dvije decenije osjetio prvu slast trijumfa.

“Pozdravljam i podržavam svaku vrstu takmičenja, za djecu svih uzrasta na nacionalnom nivou. Teniski klub Crvena zvezda ima posebno mjesto u mom srcu. Tu sam osvojio prvi profesionalni turnir, daleke 2003. godine i jako me raduje što se i poslije 20 godina u istom klubu održavaju turniri za različite uzraste”, zaključio je Đoković, prenosi Sport klub.

Oznake: Đoković, Titula, Zvezda