Zvezda dovodi reprezentativca

13.06.2020. | 13:44

Crvena zvezda je u derbiju u Kupu Srbije protiv Partizana uvidjela slabosti koje mora da otklanja do početka kvalifikacija za Ligu šampiona. Jedna od najvećih boljki jeste konstantno loša forma napadača. S tim u vezi krenulo se u potragu za novim centarforom, a kako prenosi Informer biće to veliko pojačanje.

U pitanju je Aleksandar Prijović, reprezentativac Srbije i centarfor Al Itihada.
Prijoviću ugovor sa Arapima ističe na ljeto 2023. godine, ali on već neko vrijeme pokušava da napusti klub uz obeštećenje.

Međutim, u tome nije uspio, a sad je izvjesno da će ugovor biti raskinut na Prijovićevu štetu. Saudijci smatraju da je Prijović narušio ugled kluba jer je prekršio policijski čas u vrijeme epidemije koronavirusa, zbog čega mu je određen kućni pritvor od tri mjeseca.

– Prijović je u dobrim odnosima sa Zvezdinim trenerom Dejanom Stankovićem i razgovarao je s njim o dolasku na „Marakanu“. Prvi razgovori obavljeni su u februaru, u finišu prelaznog roka. Ideja je bila da Prijović dođe na jednogodišnju pozajmicu. Međutim, Al Itihad je tražio da Zvezda preuzme 1,2 miliona evra Prijovićeve plate, a Beograđani su nudili 600.000 evra, tako da do saradnje nije došlo. Ipak, pregovori sa igračem obnovljeni su prije mjesec dana – rekao je izvor Informera.

Izvor: Srpskainfo