Zlatni basketaš emotivan: Kada oblačim dres Srbije srećan sam kao malo dijete

06.06.2023. | 14:01

Reprezentacija Srbije u basketu 3 na 3 odbranila je svjetski tron nevjerovatnom pobjedom na Sjedinjenim Američkim Državama 21:19 u finalu Svjetskog prvenstva odigranom u nedjelju. 

U utorak je održana konferencija za medije na kojoj su se basketaši uz selektora i predsjednika KSS Predraga Danilovića obratili medijima.

Najemotivniju i najmoćniju poruku poslao je Dejan Majstorović, koji je sa nacionalnim timom osvojio svoje peto svjetsko zlato.

“Na svakom okupljanju me prozivaju da sam najmotivisaniji. Svako takmičenje za reprezentaciju je za mene nešto posebno. Kada sam oblačio dres za foto-šuting pre Svjetskog prvenstva bio sam srećan kao malo dijete. Rekao sam mom cimeru da ne postoji ništa ljepše od ovoga i mislim da iz toga crpim energiju. Taj osjećaj, nositi naš dres i igrati Svjetska i Evropska prvenstva je fenomenalan “, istakao je Majstorović

Naši zlatni momci još jednom su pokazali karakter, i to ne samo u finalu već i u nekim prethodnim mečevima tokom turnira, kada su do preokreta dolazili u završnici.

Reprezentaciju su činili Mihailo Vasić, Dejan Majstorović, Marko Branković i Strahinja Stojačić, koji je pokupio i MVP priznanje, prenosi Telegraf.