Živković predstavljen u Zvezdi: Novi napadač dobijaće 420.000 evra po sezoni

30.08.2021. | 18:47

Pregovori su bili dugi, ali na kraju plodonosni – Rišairo Živković je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom na tri godine.

Bilo je kratkog spoja prilikom pregovora, crveno-bijeli su nudili godišnja primanja od 360.000 evra, brzonogi fudbaler je tražio nešto više i novac za potpis. Na kraju je pronađeno kompromisno rješenje. Živković će u Crvenoj zvezdi zarađivati 420.000 evra po sezoni, ali neće dobiti novac “na ruke”.

“Srećan sam što sam potpisao za Crvenu zvezdu. Sada kada je sve završeno, ne mogu da skinem osmijeh sa lica i da dočekam da zaigram. Mislim da se sve ovo dešava u pravom trenutku moje karijere. Očekujem da osvojimo titulu, da budemo što bolji u Ligi Evrope i da pomognem timu što je više moguće. Želim dobru sezonu za nas, rekao je na početku Živković.

Kako je istakao uvijek je pratio Zvezdu.

“Bio sam ovdje i prošle nedjelje protiv TSC-a, gledao sve kvalifikacione utakmice, upoznat sam i sa bogatom istorijom. Gledao sam i utakmicu protiv Čukaričkog, navijači su fantastični. Malo je takvih navijača u svijetu, koji zdušno bodre svoj klub. Hoću da budem dobar u Zvezdi, da dam sve od sebe i pokažem se u pravom svjetlu. Ne bih da licitiram o broju postignutih golova, samo želim da pomognem timu“, rekao je Živković, koji će nositi dres sa brojem 30.