Žestoke uvrede za Mesija: Navijači PSŽ-a traže da Argentinac napusti klub VIDEO

03.05.2023. | 19:55

Navijači PSŽ-a ispred sjedišta kluba skandiraju protiv Lionela Mesija i traže njegov odlazak iz kluba, nakon što je klub i zvanično suspendovao svoju zvijezdu.

Mesi je nakon poraza od Lorijena rezultatom 3:1 odlučio otputovati u Saudijsku Arabiju kako bi ispunio ugovor s tamošnjom turističkom agencijom, što je ranije dva puta odlagao, a takva odluka bila je jednostrana i zbog toga je suspendovan na 14 dana.

Argentinac je ranije od kluba tražio putovanje, jer je igračima najavljeno da će imati nekoliko slobodnih dana, no planovi su se promijenili nakon poraza od Lorijena i kada im je poslao službenu molbu, već je bio u avionu za Saudijsku Arabiju.

Kada je bilo jasno da se u ponedjeljak neće pojaviti na treningu, klub se oglasio saopštenjem i suspendovao Mesija na 14 dana, a nakon svega su se i navijači ovog kluba pojavili ispred sjedišta PSŽ-a i vrijeđaju Argentinca te traže njegov odlazak iz kluba.

“Messi, kur*in sine”, pjevaju navijači PSŽ-a.

Takođe, oni traže i odlazak Nejmara iz kluba te veznjaka Marka Veratija, a nema sumnje da će ovo dodatno poljuljati ionako lošu atmosfer u ekipi.