Žestok tajm-aut trenera Borca: Je*o vam pas mater, majmuni VIDEO

16.12.2021. | 07:31

Temperamentni trener košarkaša banjalučkog Borca Dragan Nikolić bio je nezadovoljan partijom svojih izabranika protiv Rogaške, ali šta tek reći za reakciju tokom prvog poluvremena utakmice protiv Pelistera, nakon kojeg je njegova ekipa u Sarajevu gubila 48:45?!

Košarkaši Borca ispustili su “plus 11” u drugoj četvrtini i dozvolili Pelisteru da od 25:36 dođe do 37:36, a nešto kasnije da napravi i pet poena prednosti – 48:43. Zbog svega toga Nikolić je “proključao” na jednom tajm-autu, koji će postati legendaran kao i mnogi njegovi prethodni.
Teške reči i psovke čule su se na klupi banjalučkog tima dok je Nikolić držao tajm-aut.
“‘Ajde ovako. Je*о vam pas mater, prvo vi kažite šta imate, jе*о vam pas mater! Hajde vi se sad ispričajte, majmuni, a poslijе mi ovdje da glumimo budale. ‘Ajde još pričajte, ‘ajde još! ‘Ajde ispričajte se svi, objašnjavajte se sa nama, kreteni! Sve kontra. Poslije ćemo u svlačionici da riješimo“, urlao je Nikolić.

Pelister je prvo poluvreme ABA 2 lige dobio 48:45, ali je u nastavku Borac uspio da dođe do velike pobjede 101:86. Možda je ova kritika bila pretjerana, ali je izgeda urodila plodom, prenosi Mondo.ba.