Žestok derbi začelja u Bijeljini: Tri crvena kartona i remi Radnika i Krupe

29.11.2020. | 17:05

Radnik i Krupa su po običaju odigrali još jedan neriješen meč u prvenstvu BiH. Duel u Bijeljini je završen 1:1, a na terenu je bilo puno uzbuđenja u finišu a pokazana su i tri crvena kartona.

U prvom dijelu Radnik je imao terensku inicijativu, više loptu u posjedu, ali borbena ekipa Krupe je uspjela da zatvori sve prilaze i nisu dozvolili domaćem timu da u prvih 45 minuta nijednom opasnije ugrozi golmana Tarika Abdulahovića.

Veliku grešku Nikole Popare u 17. minuti kaznio je Nikola Dujaković. Vezista Krupe je došao do lopte i sjajnim udarcem sa 20 metara savladao Dalibora Kozića.

U drugom dijelu puno varnica na terenu. U 65. minuti nakon velike gužve crvene kartone su dobili Dejan Koraksić i Miladin Filipović. Naime, lijevi bek Krupe je dobio drugi žuti karton nakon što je oborio Mahira Karića. Zatim je došlo do gužve u kojoj je Dejan Koraksić po licu udario Kerima Palića i zaradio crveni karton.

Radnik dolazi do izjednačenja u 78. minuti. Nakon kornera, lopta je došla do usamljenog Vladimira Bradonjića koji je sjajno reagovao i pogodio mrežu, piše Srpskainfo.