Zeljković smatra da jak Borac svima smeta: To će nam dati još više elana da jačamo klub

20.07.2022. | 13:24

Bogoljub Zeljković, potpredsjednik Borca, govorio je o podršci uprave za trenera Nenada Lalatovića i igrače Banjalučana.

Nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu konferencija i remija u prvom kolu Premijer lige BiH u meču protiv FK Sloga Meridian, Nenad Lalatović je ponudio ostavku, koja nije prihvaćena.

“Svi igrači moraju na terenu da daju svoj puni doprinos. Nedopustivo je da igramo bez klizećeg starta, nedopustivo je da ne pokažu volju u drugom poluvremenu utakmice u Modriču. Možda je to rezultat napornog puta i teškog poraza na Farskim Ostrvima. Igrači su svjesni svega i preuzeli su krivicu. Idemo dalje. Nenad Lalatović, stručni štab i igrači ostaju u FK Borac”, rekao je Zeljković za ATV.

On je dodao da imaju punu podršku uprave i sada moraju da se pokažu na zelenom terenu.

“Svašta se dešava. Očigledno je da jak FK Borac smeta svima. Smeta im što je klub riješio milionske dugove, smeta im što je došao Nenad Lalatović, jedan od najboljih srpskih trenera, smeta im što imamo jednu od najboljih ekipa u BiH. Ono što želim da poručim je da će nam sve to što se dešava dati još više elana da radimo i da jačamo klub”, istakao je Zeljković.

Borac će u drugom kolu Premijer lige BiH u nedjelju od 17:00 dočekati Sarajevo u Novom Gradu.