Želi savršen dom: Ronaldo gradi kuću vrijednu 17 miliona funti

25.08.2022. | 10:22

Kristijano Ronaldo trenutno gradi svoju kuću iz snova na portugalskoj rivijeri i čini sve kako bi osigurao da bude apsolutno savršena.

Prema “The Sunu”, fudbaler Mančester Junajteda želi kupiti luksuznu zgradu golf kluba koja se nalazi pokraj njegove nove kuće u Kvinta de Marini, a zatim je srušiti jer mu kvari pogled.

37-godišnjak navodno planira živjeti u mega-kući sa svojom partnerkom Georginom Rodrigez i njegovih petero djece kada se povuče iz profesionalne karijere, a svakako zvuči kao da će imati mnogo toga za ponuditi porodici.

Navodno će imati unutrašnji i vanjski bazen, dva aneksa u kojima će moći boraviti Kristijanova mama, Dolores Aveiro, te ogromnu garažu u kojoj bi moglo stati do 30 automobila. Ultramoderno postrojenje omogućilo bi portugalskom fudbaleru da odabere auto pritiskom na dugme.

Sve će spavaće sobe imati pogled na more, dok nacrti nekretnine pokazuju da će takođe sadržavati kino, spa, igraonicu i kancelariju.

Kristiano je kupio zemljište, deset minuta udaljeno od obalnog grada Kaskaisa, za 7 miliona funti, a navodno troši više od 17 miliona funti na izgradnju.