Želi da ode ovog ljeta: Kristijano Ronaldo napušta Mančester Junajted

02.07.2022. | 18:17

Kristijano Ronaldo nema namjeru da čeka, hoće da ide iz Mančester junajteda. Portugalski fudbaler je prelomio i traži od kluba da ga puste da ode ovog ljeta piše britanski “Tajms”.

Prema njihovim navodima glavni razlog za ovakvu odluku jeste njegova želja da u smiraj karijere igra isključivo u Ligi šampiona. Takmičenju koje nije propuštao od kada je kao klinac napustio Sporting i došao baš na “Teatar snova”.

Agent nudi Ronalda po Evropi! Italijani već stavili na papir koliko će koštati da vrate Kristijana!

Kristijano Ronaldo ponuđen Romi

“Crveni đavoli” naredne sezone igraće u Ligi Evrope, a iza promjene mišljenja krije se još jedna stvar. Po angažovanju Erika Ten Haga za novo trenera bio je spreman da ostane, čak ga je javno i hvalio, ali su se stvari promijenile zbog prelaznog roka.

Junajted je previše pasivan na tržištu i to se ne dopada Portugalcu. Za razliku od ostalih engleskih klubova poput Sitija koji je doveo Erlinga Holanda, Liverpula koji je angažovao Darvina Nunjeza ili Arsenala sa Gabrijelom Žesusom, stvari na “Tatru snova” su znatno mirnije i to se ne sviđa ni Kristijanu.

Njegov agent Žorž Mendeš ga otvoreno nudi mnogim klubovima, pričalo se o Realu i Romi, pa ostaje da se vidi u kom klubu će biti naredne sezone…