Završena sjednica HNS-a: Daliću jednoglasna podrška

23.10.2023. | 13:30

Završena je sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je Zlatko Dalić morao objasniti razloge poraza u dvije kvalifikacione utakmice protiv Turske i Walesa. Hrvatska je u tim utakmicama izgledala katastrofalno, kao nikad prije, a Izvršni odbor je jednoglasno prihvatio Dalićevu objašnjenja i dao mu podršku za preostale dvije ključne utakmice protiv Jermenijom i Letonijom.

Kao glavni razlog hrvatski stateg naveo je ogromne probleme s povredama, u kadru nije bilo Ivana Perišića, Andreja Kramarića, zdravog Brune Petkovića, Mislava Oršića, Luke Ivanušeca, a tik prije okupljanja od reprezentacije se oprostio i Marko Livaja, bez da je o tome obavijestio samog Dalića.

Hrvatska, istina, nikad nije imala toliko problema s ozljedama, kao u ova dva susreta i na terenu je to izgledalo grozno.

”Hrvatsku ću odvesti na Evrospko prvenstvo”, obećao je Zlatko Dalić članovima Izvršnog odbora, a ovi jednoglasno prihvatili njegova objašnjenja poraza.

Takođe, hrvatski trener najavio je da će u utakmicama protiv Jermenijom i Letonijom biti nekoliko promjena, biće pozvana neka nova lica, dok će se nekima zahvaliti.

Oznake: Hrvatska, Selektor