Zaustavljen niz banjalučkog Borca: Ostaje žal što dobru igru nismo krunisali pobjedom

30.11.2020. | 11:54

Široki brijeg je zaustavio niz banjalučkog Borca. Ekipa Vlade Jagodića je nakon sedam pobjeda na domaćem terenu odigrala neriješeno i propustila šansu da se vrati na treću poziciju.

Borac je na utakmici protiv Širokog imao sjajnih 20 minuta u kojima je došao do prednosti golom Almedina Ziljkića, a zatim su prepustili posjed gostima koji nisu imali pravih prilika. Široki je ipak u 90. minuti došao do boda golom Ivana Ikića.

Vezista Aleksandar Vojnović je pružio možda i najbolju partiju otkako je član banjalučkog tima. Presjekao je brojne akcije gostiju, bio aktivan i u napadačkom dijelu i žali što njegov tim nije krunisao svoju konkretnu igru.

“Ostaje žal što našu dobru igru nismo krunisali pobjedom. Željeli smo da nastavimo niz trijumfa na Gradskom stadionu dobro smo počeli, dali smo gol na vrijeme i nakon toga stvorili još pet veoma zrelih prilika. Nažalost, nismo ih realizovali i Široki je u sudijskoj nadoknadi došao do boda. Ovo je po meni bio meč u kojem smo zaslužili tri boda, ali do njih nismo došli. Mislim da možemo da budemo zadovoljni igrom i da imamo za čime da žalimo. Što se tiče moje partije, mislim da je bila najbolja otkako sam u Borcu i želim da budem u nastavku još bolji. Ali opet ponavljam ostaje žal za pobjedom i propuštenim šansama”, dodao je Vojnović.

Borac je upravo u veznom redu imao problema nakon izlaska Dejana Melega. Aleksandar Radulović je van stroja zbog korona virusa, a kapiten Stojan Vranješ je tek dobio negativan test tako da nije bio u sastavu. Sve to su problemi pred naporan finiš sezone. Borac već u srijedu gostuje u Krupi, a zatim slijedi derbi polusezone protiv šampionske ekipe Sarajevo.

“Nadam se da povreda Dejana Melega nije teže prirode i da će biti spreman za duel. Takođe očekujemo da se kapiten Stojan Vranješ krenuti sa treninzima i da će biti u kombinaciji za naredne duele. Idemo meč po meč. Slijedi nam Krupa koja se bori za opstanak, tako da će nas očekuje veoma težak meč. Ali i mi moramo da idemo na pobjedu. Mislim da smo kvalitetniji tim i da to treba da pokažemo na terenu mada su i oni u poslednje vreme digli formu. Želimo da ovaj finiš polusezone završimop na najbolji mogući način”, dodao je Vojnović, piše Srpskainfo.