Za njega se već spremaju “posebne povlastice”: Bokserska legenda Majk Tajson dolazi u Srbiju

Svjetsko prvenstvo u boksu održaće se od 24. oktobra do 6. novembra u Beogradu, zbog čega će u Srbiju doći najbolji predstavnici ovog sporta, ali i jedan od najboljih u istoriji.

Čuveni Majk Tajson će biti gost Bokserskog saveza Srbije na Svjetskom prvenstvu, prenose srpski mediji.

Zanimljivo da je njegov posljednji rival Roj Džons junior je posljednjih mjeseci već dvaput dolazio u Beograd u svrhu promocije Svjetskog prvenstva, a sada će i “Gvozdeni Majk”.

Tajson bi trebalo da u Beograd stigne pred završnicu Svjetskog prvenstva koje će se održati u Areni, a poznat je i dio specifičnih uslova koje će imati u srpskoj prestonici.

Legendarni Gvozdeni Majk će u Beogradu na raspolaganju imati čak cijeli sprat jednog od najpoznatijih hotela u Srbiji, na korišćenje.

Sem toga, istom hotelu je već dostavljen detaljan i prilično specifičan jelovnik za Amerikanca, baziran na mesu bizona i mnoštvo različitih kombinacija svježe cijeđenog voća u vidu sokova.

Nije poznato koliko će Tajson boraviti u Srbiji, ali nije jedina svjetska megazvezda koja će biti gost Srbije i Bokserskog saveza Srbije.

Čuveni holivudski glumac Mark Volberg će takođe doći u Beograd i sa Milošem Bikovićem biti dio svečanog otvaranja Svjetskog prvenstva u Beogradu.

Ostavite komentar: