Vuk Radivojević imenovan na poziciju izvršnog direktora Igokee

Vuk Radivojević, dosadašnji kapiten Igokee okončao je igračku karijeru, ali će sada imati još odgovorniju ulogu pošto će u narednom periodu obavljati direktorsku funkciju.

Ovo je za Srpskainfo potvrdio i Vuk Radivojević koji je istakao da će i dalje biti u funkciji unapređenje i napretka kluba.

– Razgovarao sam sa generalnim menadžerom Igokee i trenerom Aleksandrom Trifunovićem i na njihovo insistiranje odlučio sam da prihvatim ovu funkciju. Ja ću i dalje biti u funkciji kluba, sa ove pozicije mnogo mogu da pomognem i učiniću sve da klub što više unaprijedimo. Postoji mnogo prostora za napredak, mislim da svojim košarkaškim znanjem i izkustvom mogu doprinijeti razvoju kluba i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama Igokeu gurati naprijed – rekao je Radivojević.

Vuk Radivojević je tako karijeru završio poslije 18 godina, a ostaće zapamćen kao jedan od omiljenih kapitena Crvene zvezde iako je u mlađim kategorijama nosio dres Partizana.

Seniorsku karijeru počeo je u Slogi iz Kraljeva, a za Crvenu zvezdu je odigao, u tri navrata, 354 utakmice, a osvojio je tri trofeja Kupa Radivoja Koraća. Sa mnogo uspjeha predvodio je tim Igokee sa kojom je takođe došao do dvije šampionske titule u BiH i četiri trofeja pobjednika Kupa.

Igrao je još za FMP, a nosio je dres inostranih klubova, Turk Telekoma, Fuenlabrade i Slaska.

 

Izvor.(SrpskaInfo)

Ostavite komentar: