Vujadin Savić ponovo pozitivan na koronavirus

11.07.2020. | 20:13

Svega nekoliko dana otkako je objavljena vijest da je bivši kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić izliječen od koronavirusa, sa Kipra stiže šokantna informacija.

Naime, iskusni štoper se 7. jula pojavio na prozivci u svom klubu APOEL iz Nikozije, ali je na testiranju pokazano prisustvo COVID-19 u njegovom organizmu.

Zbog toga je reagovalo i Ministastva zdravlja Kipra, koje je zabranilo najavljeno druženje navijača sa fudbalerima, jer se pretpostavlja da su igrači bili u kontaktu sa Vujadinom Savićem.

– Srpski fudbaler je došao na Kipar 7. jula. On je zajedno sa ostalim igračima prošao testiranje. Njemu je u junu dijagnostikovan virus dok je bio u Srbiji, da bi posle 14 dana karantina i tri testiranja pre dolaska na Kipar dobio negativne nalaze na prisustvo virusa – piše u saopštenju Ministarstva zdravlja Kipra koje je preneo sajt Kanal 6.

Podsjećamo, i Savićeva supruga Mirka Vasiljević je poslije nekoliko dana osjetila prve simptome bolesti, pa su zajedno prošli liječenje za koje se do danas verovalo da je završeno u Srbiji.

 

Izvor:(KURIR)