Vratili se pobjedničkim navikama: Crvena zvezda savladala Radnički

31.10.2021. | 15:35

Crvena zvezda se vratila pobjedničkim navikama. Beograđani su savladali Radnički u Kragujevcu 3:0 a dodatno ohrabrenje je povratak u tim Aleksandra Kataija.

Radnički je puno bolje otvorio meč. Prijetili su Kragujevčani nekoliko puta, stvorili dvije dobre prilike ali se odbranama istakao golman gostiju Milan Borjan.

Zvezda se osloboila pritiska pa je uspjela u 18.minuti da dođe do gola iz prvog opasnijeg napada. Mirko Ivanić je strijelac, ali je imao sreće jer je nakon udarca lopta zakačila Milana Milanovića i promijenila pravac što je prevarilo golmana Lukića.

U sudijskoj nadoknadi prvog dijela Zvezda je duplirala prednost. Milan Rodić je sjajno ubacio, a stameni Milan Pavkov pogodio glavom za 2:0, prenosi Srpskainfo.

Na startu drugog dijela riješene su sve dileme. Katai se oslobodio čuvara šutirao po zemlji a Lukić nije najbolje intervenisao pa je lopta završila iza njegovih leđa. Zvezda je tako došla do 3:0

Nakon toga trener gostujućeg tima Dejan Stanković je izvukao svoje najbolje igrače kako bi ih sačuvao za duel protiv Midtjilanda u četvrtak u Ligi Evrope.