Vranješ se zahvalio navijačima “Kluž je bio bolji, kaznio je naše greške”

06.07.2021. | 23:17

Stojan Vranješ se vratio u Kluž kao kapiten Borca i odigrao meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Banjalučani su poraženi sa 1:3, ali igrom nisu razočarali posebno u drugom dijelu.

Uprvom su platili ceh neiskustvu i greškama. Iskusni igrač ističe da je rival zasluženo pobijedio.

– Mislim da ne možemo biti zadovoljni konačnim rezultatom ali moramo da priznamo da je u ovom momentu Kluž bolja ekipa. Imali smo šansu na kraju i za bolji rezultat. Napravili smo početničke greške koje su oni na znalački način kažnjavali, zasluženo su pobijedili. Imamo još jednu utakmicu u kojoj ćemo učiniti sve da pobijedimo. Kluž je veliki klub savladali su Romu 3:1 a za nas je bitno je da mi rastemo. Danas smo pokušali sve da utakmica ima drugi tok ali su oni bili bolji i zasluženo slavili. Ponavljam sad je na nama da pokušamo da slavimo na svom terenu – istakao je Vranješ

Kapiten Borca se zahvalio navijačima.

– Velika šteta što nisu mogli da budu na stadionu, oni su nam vjetar u leđa toliki put su prešli i žao mi je što nisu ušli na stadion ne znam šta je razlog. Ona podrška ispred hotela je bila sjajna i želim im da na sljedećem evro gostovanju budu uz nas na tribinama – poručio je Vranješ.

Revanš je 13.jula u Banjaluci u 20 časova.