Vranješ o “Zmajevima”: Žao mi je BiH

28.11.2023. | 14:19

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ gostovao je u podkastu Psihokast koji vodi popularni crnogorski MMA borac Vaso Bakočević, te je tom prilikom govorio i o Zmajevima.

Vranješ je komentarisao i predstojeći okršaj baraža protiv Ukrajine, poručivši da zbog rata Ukrajince podržava cijeli svijet i da su na neki način protektovani.

“Znaš šta je najveća tragedija? Ukrajinu podržava cijeli svijet, sažaljavaju je… Sjećate se Eurovizije, svi su znali da Ukrajina mora da pobijedi”, rekao je Vranješ, dodavši:

“Žao mi je Bosne, igrao sam srcem za tu reprezentaciju. Moj privatni život na jednu stranu, sportski na drugu. Kod nas se miješaju babe i žabe. Želim im svu sreću, ali kako rade i kako funkcionišu neće dugo nigdje otići. Gledam reprezentaciju, ne znam pola igrača, nemam pojma odakle su ih izvukli. Kada dođu, njihovo ponašanje…”, kazao je Čukaričkog.

Podsjetimo, za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine Vranješ je odigrao 38 utakmica, a iz nacionalne selekcije je izbačen nakon skandala sa tetovažom četničkog vojvode Momčila Đujića, prenosi Kliks.

U karijeri je do nastupao za banjalučki Borac, Spartak, Tom Tomsk, Sheriff, Sporting Gijon, Charleroi, Napredak Kruševac, Elazigspor, Hatayaspor, Anderlecht, Gaziantepspor, Krasnodar, AEK, Crvenu zvezdu i Čukarički.