Vranješ o prelasku u Partizan: Nikada nisam uvrijedio klub, želim da pomognem

29.05.2023. | 08:10

Vijest da je Ognjen Vranješ novo pojačanje Partizana nije naišla na pozitivnu reakciju Grobara. Pristalice crno-bijelih su tokom meča sa Voždovcem u Superligi Srbije razvili transparent sa jasnom porukom.

“Svi koji Partizan mrze iz dna duše mogu samo k***c da nam p*še”, pisalo je na transparentu, uz dodatak:

“Vranješ ne može!”, aludirajuci da fudbaler iz Banjaluke nije dobro došao u Humsku.

“Vidim da se podigla prašina oko mog dolaska u Partizan. Prije svega želim da kažem da sam sportista koji nikad sebi ne bi dozvolio da kažem bilo šta ružno za bilo koga ili bilo koji klub, pogotovo za Partizan kojeg poštujeg i kojeg volim, čim sam pristao da uđem u pregovore da možda zaigram za isti. Prije svega želim od srca da pomognem tom klubu da ponovo bude ono što jeste i da se zajedno sa navijačima radujem svakoj našoj pobjedi. Mene politika i razne struje ne interesuju i da li ja došao u klub, ili ne, želim Partizanu puno uspjeha i novih pobjeda, a navijačima da se raduju svakom uspjehu svog kluba. I želim da kažem da nikad ružno ništa nisam rekao za taj klub i da uvijek mogu čistog obraza da pogledam svakog u oči”, poručio je fudbaler za “Kurir” i dodao:

“Jedinu društvenu mrežu koju imam posljednjih godina jeste Instagram i taj nalog je verifikovan. Maksimalno sam posvećen sportu, cijenim i poštujem kako svoje tako i protivničke klubove. O Partizanu mogu da kažem sve najbolje”.

Inače, Vranješ je u sezoni koja je pri kraju igrao u turskom Hatajsporu koji je morao da prekine učešće u tamošnjoj Superligi nakon razarujućih zemljotresa koji su pogodili Tursku u februaru ove godine. Beskompromisan u duelu, požrtvovan, srčan, “ide glavom tamo gdje drugi ne smiju nogom”, samo su neke od etiketa koje se lijepe za njegovu igru na terenu, a ove osobine ga nerijetko karse u van fudbalskih igrališta.