Vojvodić: Titulu poklanjamo “Lešinarima”

11.05.2019. | 20:56

Darko Vojvodić je za MONDO prokomentarisao osvajanje titule šampiona Republike Srpske i povratak Borca u Premijer ligu BiH. Pred navijačima Rudara – Alkohol bojsima.

Crveno-plavi su pet kola prije kraja Prve lige Republike Srpske stekli 18 bodova prednosti ispred drugoplasirane Sloge iz Gornjeg Crnjelova i tako matematički osigurali titulu šampiona.

Borac je prvenstvo prelomio u proljećnom dijelu. Banjalučani su ove godine odigrali 11 susreta u šampionatu i primili samo jedan pogodak, i to u prošlom kolu od Željezničara. Takav ritam Sloga nije mogla da isprati.

Jedini poraz ligaški poraz ove sezone Banjalučani su doživjeli u Prijedoru u novembru prošle godine. A, danas su i taj “dug” vratili. I osjećaj je “sladak”.

“Drago mi je da smo osvojili titulu u Prijedoru, pred pristalicama Rudara. A, poklanjamo je svojim navijačima ‘Lešinarima’ koji će se jednog dana vratiti na sjevernu tribinu Gradskog stadiona. Mi nismo ni trebali da budemo u ovoj ligi, ali sada se vraćamo tamo gdje nam je mjesto”, rekao je trener Borca Darko Vojvodić za MONDO nakon meča.

Da li će igrači titulu slaviti već večeras?

“Zaslužili su svaku počast, ali toliko smo umorni da se ne možemo ni radovati”, zaključio je u šaljivom tonu raspoloženi Darko Vojvodić.

Trener šampiona Republike Srpske.

Borac u narednom kolu na Gradskom stadionu na proslavi titule dočekuje Slogu iz Gornjeg Crnjelova.

 

Izvor:(MONDO)