Vojvodić: Naša obaveza je da nastavimo niz trijumfa dok i matematički ne obezbjedimo povratak u Premijer ligu

26.04.2019. | 13:02

Fudbaleri Borca sutra u meču drugog kola Lige za šampiona Prve lige Republike Srpske dočekuju Kozaru iz Gradiške.

Nakon pobjede u derbiju protiv Sloge trener Vojvodić i njegovi izabranici jurišaju na nova tri boda. Biće ovo treći duel crveno – plavih i ekipe iz Gradiške ove sezone, a Borac je slavio u oba prethodna puta, 2:1 u Gradišci i 1:0 prije 13 dana na Gradskom stadionu.

-Nakon važne pobjede u prošlom kolu u derbiju, naša obaveza je da nastavimo niz trijumfa dok i matematički ne obezbjedimo povratak u Premijer ligu. U narednim mečevima više šanse će dobiti i mlađi igrači, prije svih Kujundžić, ali i Arsić, te Turanjanin. Moji momci odrađuju veliki posao i na tome sam im zahvalan. Na dobrom smo putu da vratimo Borac u elitu a tu nam je i prirodno mjesto. Kozaru dočekujemo u izvanrednom raspoloženju i nadam se našoj pobjedi, optimista je Darko Vojvodić.

Borčev trener protiv Kozare neće moći računati na Ziljkića zbog kartona, te na Batara, odnosno Popovića koji se žale na povrede.

-Respektujemo Kozaru koja rasterećena dolazi na naš stadion. Kvalitetno smo se spremali za ovaj duel. Atmosfera je sjajna i idemo na tri boda koja nas vode ka našem cilju, a to je Premijer liga BiH, rekao je vezista Bojan Burazor.

Utakmica Borac – Kozara igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 19.00 časova.

 

Izvor:(FK Borac)