Vladimir Lučić konačno zablistao na Marakani: Gol posvećujem majci

31.07.2023. | 20:10

Vladimir Lučić je poslije dvije provedene sezone u IMT-u i jedne u Čukaričkom konačno zablistao na Marakani.

Mladi fudbaler Crvene zvezde dobio je šansu od Baraka Bahara na pripremnom periodu, a zatim i na prvoj utakmici Superlige protiv Vojvodine koju je prihvatio objeručke.

Lučić je U 70. minutu postigao svoj prvi pogodak na zvaničnoj utakmici u crveno-bijelom dresu i tako digao već euforičnu “Marakanu” na noge. Zvezdin biser je iznio utiske nakon meča sa Vojvodinom.

– Utakmica protiv Vojvodine je izgledala savršeno, prije svega, zato što smo dobro otvorili meč ranim golom. Bila je dobra utakmica za cijeli tim, a onda i za mene. Mnogo mi znači na polju samopouzdanja to što sam postigao prvi gol za Zvezdu na zvaničnim utakmicama. Ovo sam sanjao od malena. Presrećan sam i dugo ću pamtiti ovaj dan – kaže Lučić.

Imao je samo riječi hvale za novog trenera Crvena zvezde.

– Trener Bahar nam je dao svu slobodu, da igramo, kako umijemo i da se ne plašimo. Drago mi je što sam iskoristio ukazanu šansu – rekao je Lučić.

Otkrio je krilni napadač kome je posvetio pogodak.

– Gol posvećujem majci. Cijela porodica je moja najveća podrška, ali ona je od malena bila uz mene. Uvijek može bolje, ali sam zadovoljan – rekao je Lučić, prenosi Meridian Sport.

Oznake: Lučić, Marakana