Vjenčani na gornjem, singl momci na donjem spratu: Menije o žurkama i bahanalijama Nejmara i ekipe

Tomas Menije otvorio se i pričao o žurkama koje su njegovi nekadašnji saigrači iz Pari Sen Žermena organizovali.

Menije je ovog ljeta prešao u Borusiju iz Dortmunda nakon što mu je ugovor sa klubom iz Franucske istekao i kaže da je tek u PSŽ-u shvatio kakve tu zvijezde igrajju.

Belgijanac kaže da je za četiri godine zaista uživao u francuskoj prestonici, ali ga je šokiralo ono koliko su daleko žurke saigrača umjele da odu.

– Kad sam bio u Brižu slavili bismo rođendane, tako što smo igrali pikado ili bilijar u nekom baru, ali ovdje je to bilo potpuno nekontrolisano. Ali to samo oslikava i klub: iznajmiš palatu, zgradu za žurke sa stotinama ljudi. Tek tad vidiš da su oni više od fudbalera, oni su zvijezde – ispričao je Menije, a prenose britanski mediji.

– Uvijek sam se lijepo provodio, ali je sve to bilo i malo ekstravagantno sa onim “jeste li me vidjeli” momentom. Međutim, sve je to dio igre – dodaje Menije.

Dvije takve zabave su zimus privukle više pažnje, prvo kada je 28. rođendan slavio Nejmar, a onda i zajedničko slavlje Kavanija, Ikardija i Di Marije, koje je organizovala Vanda Ikardi.

Kada je Nejmar slavio nedaleko od Ajfelove kule, podijelio je grupu ljudi na dva sprata i svi koji su bili vjenčani su bili na gornjem spratu, a oni “singl” na donjem da bi mogli da se provedu.

Kada su Andera Ereru pitali šta se tamo dešavalo, on je odgovorio kontrapitanjem “šta se nije dešavalo?”.

Menije s tim u vezi kaže da je teško mogao da zamisli nešto slično, ali se ni on ni Erera nisu bunili, pa je Ander više puta i čestitao glavnim zvijezdama ekipe na žurkama koje su pravili.

 

Izvor:(Telegraf.rs)

 

 

Ostavite komentar: