Veliko slavlje u Banjaluci: Lešinari dočekali fudbalere Borca nakon pobjede u Sarajevu VIDEO

18.04.2021. | 14:07

Fudbaleri Borca su u jutarnjim časovima došli u Banjaluku poslije velike pobjede nad Sarajevom od 2:0 u gostima, a na Gradskom stadionu doček su im priredili najvaterniji navijači.

“Lešinari” su napravili sjajnu atmosferu, a igrači nisu krili oduševljenje zbog toga. Kako je sve izgledalo pogledajte u videu unutra teksta.
Inače, dan poslije velike pobjede na “Koševu”, fudbaleri Borca radno provode vrijeme na Gradskom stadionu.
Trener Marko Maksimović zakazao je trening oporavka koji protiče u sjajnoj atmosferi, a kako i ne bi kada je ostvarena velika pobjeda protiv lidera prvenstva i činilo se, sigurnog šampiona. Sada je situacija drugačija, Borac je prišao na samo minus dva.

Ovo je bio prvi trijumf u gostima kod Sarajeva poslije šest godina. Zato je danas Goran Zakarić kao dvostruki strijelac i junak pobjede na meti šala njegovih saigrača. Čula su se dobacivanja još jednog fenomenalnog pojedinca sa tog meča Bojana Pavlovića. “Gorane, samo treniraj”, uzviknuo je popularni Pavika dok je Zakarić sa sedmom silom analizirao meč.
“Velika pobjeda za nas. Lijepo je postići dva gola bilo kome, a kamoli na Koševu. Ne bih mnogo o sebi, svi smo radili naporno za ovo. Znali smo šta nas čeka, ali smo vjerovali i naš kvalitet. Imali smo toliko problema na gostovanjima, pokazali smo sada kako izgleda pravi Borac”, rekao je Zakarić.