“Veliko priznanje i obaveza da radimo još bolje”: ATP pohvalio Čelendžer Srpska Open

Čelendžer “Srpska Open” dobio je zvanični izvještaj supervizije ATP-a u kojoj je organizacija dobila najviše ocjene.

Direktor turnira Draško MIlinović kaže da su uloženi maksimalni napori da sam turnir prođe u najboljem redu i dodaje da ga raduje činjenica da je taj trud prepoznat od ATP-a.
“Veliko nam je zadovoljstvo što smo, prije svega, nastavili tradiciju koja traje već 20 godina, a posebno smo ponosni što smo Čelendžer Srpska Open uspjeli podići na još viši nivo. Ovo je prva godina u kojoj su se mečevi igrali na Centralnom terenu u Nacionalnom teniskom centru Teniskog saveza Republike Srpske. Pridružili smo se maloj grupi turnira koji imaju noćne mečeve. Imali smo sjajno finale pred prepunim tribinama i dobili smo najviše ocene iz ATP-a za organizaciju turnira. Sami teniseri su oduševljeni. Utisak i supervizora i igrača je da smo prevazišli nivo čelendžera, da je Banjaluka blizu ispunjavanja uslova za turnire višeg ranga. Ovo je zaista veliko priznanje ali i obaveza da nastavimo da radimo još kvalitetnije u budućnosti”, rekao je direktor Čelendžera Srpska Open Draško Milinović.
Pobjednik Čelenžera Srpska Open je Huan Manuel Serundolo iz Argentine koji je nakon što je dobio 80 ATP bodova došao do 108. mjesta na ATP listi. On je osvajanjem našeg turnira svoj plasman pomjerio za 27 mjesta.

 

Ostavite komentar: