Veliko pojačanje za Zvezdu: Krstičić se vratio nakon dvije i po godine

01.07.2021. | 13:04

Nenad Krstičić vratio se u Crvenu zvezdu poslije dvije i po godine boravka u atinskom AEK-u!

Krstičić je sa osvajačem duple krune potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 35.000 evra mjesečno.

Ono što su ljudi iz stručnog štaba i vrha kluba željeli, to im se konačno ostvarilo! Poslije višemjesečnog iščekivanja, Krstičić je u svom sada bivšem klubu uspio da izboksuje raskid ugovora, poslije čega je imao otvoren auto-put za povratak u Ljutice Bogdana 1a, što se sada i dogodilo. Ostvarila se iskrena ambicija cijelog kluba da u svoje redove vrati jednog od najboljih igrača iz mandata Vladana Milojevića na klupi crveno-bijelih. Imao je Krstičić šansu da obnovi saradnju s čovjekom s kojim je osvojio dvije titule i igrao grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope, ali je srce htjelo nazad u Beograd.

Očekuje se da se Krstičić uskoro priključi Dejanu Stankoviću i novim saigračima na pripremama u Austriji, kako bi brusio formu za početak evropskih kvalifikacija i napada na novu grupnu fazu Lige šampiona.

Iskusni vezista je drugo pojačanje Crvene zvezde. Seriju potpisa Crvena zvezda otvorila je bombastično s Aleksandrom Dragovićem, koji se sada nalazi na kraćem odmoru, poslije čega će i on da se pridruži ekipi u radu.

Srpski šampion je u međuvremenu doveo i mlade nade – centralnog veznog Železničara Petra Stanića (19) i desnog beka Loznice Milana Ilića (21).

Podsjetimo, Crvena zvezda ovih dana intenzivno radi na dovođenju kvalitetnog špica koji bi trebalo dodatno da uveća šanse da se mušema ponovo zatrese na stadionu Rajko Mitić.