Veliko pojačanje! Povratak Nemanje Miljanovića u omladinsku školu FK Borac

27.01.2024. | 17:15

Dok prvotimci banjalučkog Borca bruse formu u Antaliji u omladinsku školu kluba iz Platonove ulice stiglo je novo pojačanje u stručnom kadru.

Nemanja Miljanović, nekadašnji šef stručnog štaba FK Borac vratio se na Gradski stadion i imenovan je za stručnog koordinatora Borčeve omladinske škole.

“Drago mi je što sam ponovo u Banjaluci i što sam se vratio u FK Borac. Dobro poznajem organizaciju klubu i spreman sam da dam svoj puni doprinos daljem razvoju. Upoznat sam i sa radom omladinske škole koja krupnim koracima ide naprijed. Tu sam da pomognem kako bi FK Borac ostvario svoje ciljeve”, rekao je Miljanović.

Riječi hvale na račun Miljanovića i odluke da se ponovo lati posla u FK Borac ne štedi Saša Kajkut, direktor omladinske škole banjalučkog kluba.

“Povratak Nemanje Miljanovića u FK Borac je veliko pojačanje za nas. Dobili smo velikog trenerskog stručnjaka sa zavidnim fudbalskim znanjem, ali i čovjeka za primjer. Pratiće rad svih takmičarskih selekcija omladinske škole našeg kluba, ali i FK BSK. Uvjeren sam da ćemo njegovim povratkom doprinijeti daljem razvoju i FK Borac, ali i FK BSK”, rekao je Kajkut.