Veliko interesovanje navijača: Za utakmice Srbije ostale još 4.174 ulaznice

10.03.2024. | 15:33

Pred fudbalskom reprezentacijom Srbije je izazov na koji čeka od 2000. godine i posljednjeg učešća na Prvenstvu Evrope koje se tada održavalo u Belgiji i Holandiji.

Interesovanje navijača za mečeve „orlova“ na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj je veliko, a iz Fudbalskog saveza Srbije obavještavaju navijače da će u vrijeme preprodaje ulaznica na UEFA portalu takođe biti dostupne i preostale ulaznice za utakmice srpske reprezentacije.

Ukupan broj preostalih ulaznica je 4.174 za sve tri utakmice grupne faze.

„Dakle, od 13. marta u 11 do 14. marta u 11 časova imaćete mogućnost da kupite preostale ulaznice preko UEFA portala. Kao i preprodaja – prodaja će se vršiti po principu ko se prvi prijavi. Najviše ulaznica je ostalo je u CAT2 i 3, nakon toga Fans first i na kraju CAT1. Jedan deo ulaznica preostao je za osobe sa invaliditetom, kao i i restricted view ulaznice. Preostalo je 3.022 regularnih ulaznice, odnosno još ulaznice za invalide, njihove pratioce i restricted view ulaznice (mesta čiji pogled na teren blokiran) – 1.152“, saopšteno je iz FS Srbije.

Ukoliko se ovaj kontigent ulaznica ne rasproda 13. i 14. mart ostatak će biti dostupan u vrijeme narednih preprodaja do kraja marta. Nakon toga više neće biti mogućnosti za kupovinu ulaznica.

Oznake: EP, Srbija, Ulaznice