Veliki problem za ekipu Milana: Ibrahimović povrijeđen, neće igrati protiv Mančestera

01.03.2021. | 19:27

Fudbaleri Milana dočekače utakmicu protiv Mančester junajteda u prvom kolu osmine finala Lige Evrope bez svog najboljeg fudbalera Zlatana Ibrahimovića.

“Rosoneri” su savladali Romu sa 2:1, ali su ostali bez nekoliko igrača, među kojima je najvažnije ime Zlatan Ibrahimović. Šveđanin će biti van tima za mečeve Serije A protiv Udinezea, Verone i Napolija, kao i prvi povratak u Mančester nakon što je napustio redove Junajteda.

Utakmica je na programu u četvrtak, 11. marta. Ibrahimovića očekuje deset dana pauze, pa je, pod uslovom da dobije “zeleno svjetlo” od strane klupskih doktora, izvjesno da će se najbolji fudbaler tima sa stadiona “San Siro” naći u sastavu za revanš meč između ova dva tima.

Ibrahimović je inače za Junajted nastupao do 2016. do 2018. godine, nakon čega je otišao u Los Anđeles Galaksi, da bi se iz MLS šampionata u Seriju A i Milan vratio krajem decembra 2019. godine.

Pored njega, upitni su statusi i Hakana Čalhanoglua i Ante Rebića, mada bi oni trebalo da budu van stroja nekoliko dana, ali su šanse da se nađu u timu za meč sa Englezima velike.