Večeras utakmica u Banjaluci: Borac-Široki na Gradskom stadionu

17.09.2021. | 18:20

Fudbaleri Borca večeras od 20 časova dočekaće ekipu Širokog Brijega u devetom kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Biće to susret velikih rivala, a sudiće Admir Musić iz Hrasnice.

“Igramo kod kuće i samo tri boda nam odgovaraju. Uostalom, i na strani idemo na pobjedu, ali sve zavisi i od protivnika, terena i situacije, pa se nekad može i kalkulisati, kao recimo protiv Slobode, koja je bila u formi, igrala na svom terenu… Bili bismo zadovoljni i bodom prije utakmice, ali kako su se stvari odvijale, nismo zadovoljni bodom, morali smo uzeti sva tri. Idemo na pobjedu i to je jedino što nas zadovoljava”, poručio je trener Borca Nemanja Miljanović.

Večeras neće moći da računa na igrače Đorđa Milojevića i Milana Vušurovića.

Iz Širokog obećavaju da neće kalkulisati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

“Očekuje nas teška i neizvjesna utakmica, kao i prethodne tri utakmice, jer se sastaju ekipe približne kvalitete. Uvjeren sam kako u ovoj ligi nijedna ekipa nije toliko kvalitetnija da nas može izdominirati i olako pobijediti. Radi se o kvalitetnom protivniku, a Banjaluka je sigurno neugodno gostovanje. U redu kvalitetnih pojedinaca ističe se Goran Zakarić na kojeg trebamo obratiti posebnu pažnju. Ako mu se dopusti, on je igrač koji svakome može napraviti problem. No, mi u Banjaluci ne planiramo igrati na remi”, istakao je trener Širokog Brijega Jure Ivanković.

Ranije su meč od 18 časova počeli Sarajevo i Leotar.

Ostali mečevi na programu su sutra, a igraju:

Posušje-Radnik (16.30),

Željezničar-Velež (17),

Tuzla Siti-Sloboda (18.55)

Zrinjski-Rudar Prijedor (21.10).