Večeras okršaj između Partizana i Mege: Odavanje počasti Milojeviću biće u prvom planu

22.01.2024. | 08:59

Košarkaši Partizana večeras će protiv Mege utakmicu 17. kolo ABA lige igrati u čast na legendu koja nas je prerano napustila, Dejana Milojevića.

Susret u Štark areni počinje u 19 časova, a Partizan je za ovu utakmicu odredio da ulaz bude besplatan.

Prioritet da zauzmu svoja mjesta imaju vlasnici sezonskih karata, dok će svi ostali popunjavati slobodna sedišta u dvorani. Klub poziva sve navijače koji dođu u Arenu, da na sebi imaju crnu majicu ili duksericu kako bi i na taj način odali počast legendarnom Dejanu Milojeviću koji je preminuo od posljednica srčanog udara.

Uoči večerašnje utakmice, o Dejanu Milojeviću je govorio trener Partizana, Željko Obradović:

“Utakmica je posvećena Dejanu Milojeviću koji nas je veoma rano napustio. Ponavljati sve ono što se o Dejanu zna, kakav je bio čovek igrač i trener mislim da je sve poznato. Tragična vest, mnogo teška vest da se razume, ali nadam se da će svi ljudi kojima je Dejan bio u srcu prepoznati i doći na tu utakmicu između njegova dva kluba, Partizana i Mege”, rekao je Obradović i potom se osvrnuo na sam meč:

“Naravno da ćemo probati da igramo. Mega je igrala izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Mladi igrači, uvek željni dokazivanja. Mislim da će tako biti i ovog puta. Ali verovatno je najbitnije da navijači prepoznaju i dođu u velikom broju na utakmciu koja je posvećena Dejanu Milojeviću”, naglasio je Obradović.

Alen Smailagić je pred meč naglasio dobru energiju gostujućeg tima.

“Mega je mlada ekipa koja igra sa dobrom energijom. Izgubili smo od njih prošli put, probaćemo da uđemo maksimalno ozbiljno u utakmicu i ovog puta dođemo do pobede”, istakao je Smailagić.