Važan meč za šampiona Srbije: Crvena zvezda protiv Genta igra za evropsko proljeće

26.11.2020. | 09:03

Fudbaleri Crvene zvezde večeras će, u Belgiji, igrati protiv ekipe Genta, u 4. kolu Lige Evrope.

Početak susreta zakazan je za 18 časova i 55 minuta, a uoči meča Zvezda se nalazi na drugoj poziciji grupe L, sa šest bodova.

Vodeći tim, Hofenhajm, koji ima devet bodova, u istom terminu, u Njemačkoj, dočekuje Slovan iz Libereca.

Trener ekipe Dejan Stanković ima puno problema sa povredama, ali želi dobar rezultat.

“Postoje problemi sa povredama, ali one su sastavni dio fudbala i o tome sam mnogo puta pričao. Činjenica je da ćemo nastupiti bez pet igrača koji su igrali u Beogradu protiv Genta, ali sam mnogo puta do sada ponovio da imamo dvadeset startera. Znam koje smo igrače ostavili kod kuće i koliko oni znače za Zvezdu, ali nema alibija. Na nama je da se adaptiramo na situaciju. Imamo ekipu koja će se suprotstaviti Gentu i koja je spremna za utakmicu. Nećemo da potcenjujemo Gent, mislimo da su kvalitetni, ali nećemo se braniti”, počeo je Stanković i dodao:

“Cilj nam je da odigramo dobru utakmicu i ostanemo neporaženi. S druge strane, oni će sigurno ići na pobjedu, tako da ćemo biti spremni za sve što se dešava na terenu i pokušaćemo da odgovorimo na pravi način. Prije nego što je počela grupna faza Lige Evrope, pričao sam da ćemo uraditi sve što je u našoj moći da to takmičenje igramo i na proljeće. Išli smo meč po meč i nismo obraćali pažnju na druge rezultate, već smo gledali samo sebe.”