Vaterpolisti Borca poraženi od Kamnika nakon neizvjesne završnice

27.01.2019. | 16:20

Vaterpolisti Borca zabilježili su sinoć drugi poraz u Prvoj ligi Slovenije izgubivši na bazenu u Kranju od ekipe Kamnika rezultatom 13:11. Treći ligaški meč crveno-plavi će odigrati u nedjelju, 3. februara, kada gostuju ekipi Ljubljana Slovana.

Prvih 8 minuta sinoćnjeg meča sa Kamnikom završeno je prednošću banjalučkih vaterpolista (2:4), a Kamnik je uzvratio u drugom osmominutnom kvartalu, riješivši ga rezultatom 5:2 za rezultatski preokret i 7:6 nakon prvog poluvremena.

U preostalih 16 minuta ponovo je viđena rezultatska klackalica: Borac je stigao do prednosti (8:9), Kamnik ponovo odgovorio do kraja dionice (10:9), minimalnu prednost imao i polovinom posljednje dionice (12:11), nakon čega vaterpolisti u crveno-plavim kapicama, nažalost, nisu uspjeli da kazne nekoliko neiskorištenih napada domaće ekipe i, eventualno, preokrenu rezultat. U svoj posljednji napad na utakmici Borac je krenuo na minut i 9 sekundi do kraja, domaći su “ukrali” loptu i krenuli u atak koji je okončan golom za konačan rezultat.

 

Izvor / Foto:(borac-sport.com)