Uzbudljiva noć! Košarkaši Milvokija i Los Anđeles Lejkersa u polufinalu NBA kupa

06.12.2023. | 09:59

Košarkaši Milvokija plasirali su se u polufinale NBA kupa Istočne konferencije, pošto su noćas na svom terenu pobijedili Njujork rezultatom 146:122.

Najefikasniji u ekipi Milvokija bio je Janis Adetokumbo sa 35 poena, 10 skokova, osam asistencija i tri ukradene lopte. Demijan Lilard je postigao 28 poena uz sedam asistencija, dok je Malik Bizli ubacio 18 poena. U ekipi iz Njujorka najefikasniji je bio Džulijus Rendl sa 41 poenom, dok je Džejlen Branson dodao 24.

Košarkaši Milvokija će u noći između četvrtka i petka u Las Vegasu u polufinalu NBA kupa Istočne konferencije igrati protiv Indijane.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa plasirali su se u polufinale NBA kupa u Zapadnoj konferenciji, pošto su na svom terenu savladali Finiks rezultatom 106:103.

LA Lejkerse je do pobjede predvodio Lebron Džejms sa 31 poenom, 11 asistencija, osam skokova i pet ukradenih lopti. Entoni Dejvis je postigao 27 poena i imao je 15 skokova, dok je Ostin Rivs ubacio 20 poena. U ekipi Finiksa najbolji je bio Kevin Durent sa 31 poenom.

Košarkaši LA Lejkersa igraće u noći između četvrtka i petka u Las Vegasu u polufinalu NBA kupa Zapadne konferencije protiv Nju Orleansa.