“Utisci su fantastični”: Falko priznao da mu je velika čast jer je novi fudbaler Zvezde

Novi fudbaler Crvene zvezde Filipo Falko istakao je da mu je velika čast što će biti dio kluba.

“Utisci su fantastični. Svi su mi odmah izašli su u susret, prije svega cijeli stručni štab na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem, a onda naravno i moj sunarodnik Dijego Falćineli, koji mi je ponudio svaku vrstu pomoći, kako bih se što prije uklopio”, rekao je Falko za klupski sajt.

Osvrnuo se Falko i na nevjerovatnu atmosferu koju navijači prave na svakoj utakmici crveno-bijelih.

“Od prvog dana kada se pojavila mogućnost da dođem u Crvenu zvezdu i kada mi je menadžer saopštio da postoji interesovanje, odmah sam pristao. Nije bilo većeg razmišljanja. Jako sam srećan što se nalazim ovde, a što se tiče Crvene zvezde vrlo dobro znam njenu istoriju i dosta sam pratio u posljednje vrijeme. Navijači su zaista fantastični, prave nevjerovatnu atmosferu i znam kako to izgleda na sjevernoj tribini kada se igraju utakmice”, rekao je.

Falko nije krio da će mu prisustvo Dejana Stankovića na poziciji šefa stručnog štaba dosta olakšati prilagođavanje na novu sredinu.

“Šef stručnog štaba Dejan Stanković ostavio je dubok trag u Interu. Sigurno će mi mnogo pomoći u Crvenoj zvezdi. Čak i kada sam pričao sa njim, prije nego što sam došao ostavio je odličan utisak na mene. Upravo zbog toga sam jedva čekao da se pridružim ekipi i siguran sam da ću pružati maksimum i boriti se za klub, kao i svoj budući napredak”.

Drugi italijanski fudbaler u istoriji Crvene zvezde nije krio uzbuđenje zbog predstojećeg duela sa Milanom.

“Izuzetno sam ponosan što sam postao član Crvene zvezde. Nadam se da ću imati priliku da zaigram u utakmici protiv Milana. Kao mali sam sanjao da igram u evropskim takmičenjima protiv najboljih ekipa Evrope, biće to ostvarenje mojih snova”, zaključio je Falko.

Ostavite komentar: