Uprava Borca brzo reagovala: Produženi ugovori sa trojicom igrača, uskoro prva pojačanja

29.05.2021. | 15:30

Nokon što su igrači Borca osvojili titulu u uskoro će na zasluženi odmor, uprava kluba radi težak posao kako bi ekipa iduće sezone bila još jača.

Dok se finaliziraju dogovori sa pojačanjima, čelni ljudi Borca uradili su veliki posao što se tiče novih ugovora sa trojicom prvotimaca, Aleksandrom Subićem, Dejanom Melegom i Davidom Čavićem. Nakon šefa struke Marka Maksimovića, pomenuta trojka parafirala je nove ugovore, objavljeno je iz kluba.

Jedan od najvažnijih članova Maksimovićeve šampionske ekipe, lijevi bek, Aleksandar Subić produžio je ugovor na još dvije godine.

Dejan Meleg, iskusni univerzalni vezista ostaće još godinu dana u Platonovoj ulici, a mladi David Čavić, koji predstavlja budućnost kluba, produžio je ugovor na još tri godine sa Borcem.

“Nakon produžetka saradnje sa šefom stručnog štaba našeg kluba, danas smo nastavili sa radom na očuvanju tima. Trojac Subić, Meleg i Čavić su igrači na koje ozbiljno računamo. David Čavić je budućnost kluba i neko ko je već dvije godine uz prvi tim. Očekujemo od njega da u narednom periodu nastavi predano da radi i da napreduje. Meleg i Subić su neizostavni dio startne postave i siguran sam da će i naredne sezone biti još bolji. Obojica su odlični igrači i mislim da su njihovi ostanci velika pojačanja za narednu sezonu”, istakao je Bogoljub Zeljković, član uprave Borca.

U narednim danima treba očekivati još sličnih poslova, ali i prva pojačanja u pripremi ekipe za kvalifikacije za Ligu šampiona, odnosno za novu sezonu.

“Ostalo je još nekoliko igrača kojima ističu ugovori kroz mjesec dana i naša želja je da svi ostanu na Gradskom stadionu i naredne sezone. Klub će napustiti Boban Georgiev kojem želimo mnogo sreće u nastavku karijere. Što se novih imena tiče, radimo intenzivno na dovođenju pojačanja, i sredinom sljedeće sedmice ćemo imati novo ime u rosteru jer je sve dogovoreno i ostalo je samo da igrač prođe neophodne testove kako bi potpisao ugovor sa našim klubom”, otkrio je Zeljković.