U nedjelju 37. Osmomartovski turnir

04.03.2019. | 20:21

Rukometašice Borca poražene su juče u prijateljskoj utakmici u Gornjem Vakufu/Uskoplju od Sloge 2013, člana Prve lige FBiH, rezultatom 26:25.

Crveno-plavima je to bila peta kontrolna utakmica od početka priprema, a u nedjelju ih očekuje nastup na 37. po redu Osmomartovskom turniru. Borac brani trofej osvojen prošle godine, a pored domaćina, publici će se predstaviti i Knežopoljka, Doboj i Izola.

Povodom predstojeće rukometne manifestacije, sutra će u prostorijama JU SC Borik, sa početkom u 11 časova, biti održana konferencija za novinare, na kojoj će se prisutnima obratiti predsjednica ŽRK Borac Nada Tešanović, predsjednica Organizacionog odbora Osmomartovskog turnira Mira Popović, direktor kluba Darko Savić, direktor JU SC Borik Manojla Zrnić i kapiten seniorske ekipe Borca Božana Ćutković.

Svečano otvaranje turnira zakazano je za 10 časova, prvu polufinalnu utakmicu, u 10:30 časova, igraju Izola i Doboj, a od 13 časova se sastaju Knežopoljka i Borac. Prije utakmice za treće mjesto, koja počinje u 16 časova, u revijalnoj utakmici će se sastati pionirke Borca i Knežopoljke. Finalni susret počinje u 18 časova, nakon čega slijedi dodjela pehara i pojedinačnih nagrada.

 

Izvor:(borac-sport.com)