U Barseloni žestoko pogriješili! Suares: Rekli su mi da sam star, da nisam za veliki tim

Špic Atletika Luis Suares kao da i dalje ne može da prežali svoje ne tako lijep rastanak sa Barselonom. Urugvajac ipak iz svega nalazi motivaciju da u Madridu pokaže upravi katalonskog kluba šta propušta.

Od kako je došao u Atletiko, Suares je pravio ozbiljnu razliku za “jorgandžije”. Dao je 16 golova u 20 mečeva u La Ligi i trenutno je izjednačen sa Leom Mesijem po tom učinku. U Barseloni ovakav scenario nisu očekivali i zato su Urugvajca i maltene otjerali tokom prošlog ljeta. On je prodat Atletiku za pet i po miliona evra.

“Ono što mi je stvarno smetalo je da su mi rekli da sam star i da ne mogu da igram na najvišem nivou i da nisam za veliki tim. To me je razočaralo”, kaže Luis Suares za Frans fudbal.

“Ono što je ključno je um. Veoma je važno da budeš jak u glavi i da osjećaš da možeš da preokreneš tešku situaciju. To mi je uvijek bila odlika, nikad nisam odustajao, čak i kada je bilo teško. Taj karakter me je gurao da dođem u ovaj tim i da se borim za važne stvari. Jedna od mojih motivacija je bila da pokažem da i dalje mogu da računaju na mene. To je pitanje samopouzdanja. Htio sam poslije svih godina u Barsi da dokažem da mogu da budem koristan na najvišem nivou u španskoj eliti”, kaže Suares.

Ostavite komentar: